Jernbanebroen 1938-


Årstal ukendt - men formentlig 1938. Bemærk de to indkørselssignaler for henholdsvis Nørresundby statsbanestation og Nørresundby havnestation (FFJ). Bemærk, at der er fire lanterner i signalet, der vender mod de søfarende. Bemærk også, at Aalborgs indkørselssignal endnu ikke er flyttet ud på broen. Fotograf: Osvald Christian Sørensen. Tak til Henrik Nielsen for at billedet må vises her. Billedet kan ses i højere opløsning her.

DB MZ 1457 + 20 vogne med G7550 (Frederikshavn-Aarhus). Fotograf: Morten Larsen. Tak til Morten for at billedet må vises her.

Bemærk trådtrækket til sporskiftet.
Ovenstående to billeder (det nederste er et forstørret udsnit af det øverste): Opkørslen til broen fra Nørresundby-siden i 1970. Til højre stumperne af den gamle bro (1879-1938). Fotograf: Georg Schmidt. Tak til Georg for at billederne må vises her.

Georg har ikke nævnt årstallet for dette billede, men mon ikke det er taget i sammenhæng med de to foregående (1970). Fotograf: Georg Schmidt. Tak til Georg for at billederne må vises her.

Jernbanebroen over Limfjorden set fra klapfaget mod syd. I midten Aalborgs indkørselssignal fra Nørresundby. Fotograf: Boggie2. Billedet er sandsynligvis optaget 8. september 2016.

Pressemeddelelse fra Banedanmark 5. oktober 2016. Arkiv Thomas Boberg Nielsen.