Lokalbord::


Georg Schmidt skriver på jernbanen.dk: "Her ses det nye anlæg i Aalborg (64-anlæg) ibrugtaget 1972 med fjernstyringspanel ovre bagved. På dette tidspunkt i 1980 [2. marts 1980] var fjernstyringen til Frederikshavn ret ny. Der var afsat plads til fjernstyringen til Hobro til højre på tavlen, der manglede blot nogle signaturer og nogle knapper.:-D." Fotograf: Georg Schmidt. Tak til Georg for at billedet må vises her.

Sydlige ende af lokalbordet i 1980. Fotograf: Georg Schmidt. Tak til Georg for at billedet må vises her.

Udsnit af ovenstående.

Lokalbordet 15. juli 2015. Bordet har ryggen mod syd. Er det blevet flyttet (se Georg Schmidts ovenstående billede fra 2. marts 1980)? Det må have været dyrt at flytte det og hvorfor er det blevet flyttet og hvornår? Billedet kan ses i højere opløsning her. Fotograf: John Lykholt. Tak til John for at billedet må vises her.

Lokalbordet 29. august 2015. Billedet kan ses i højere opløsning her. Fotograf: John Lykholt. Tak til John for at billedet må vises her.

Lokalbordet 28. marts 2015. Billedet kan ses i højere opløsning her. Fotograf: John Lykholt. Tak til John for at billedet må vises her.

___________
Noter: Se her.